Przygotowanie:
- Tortillę meksykańską nadziewamy siekanym, upieczonym mięsem z dziczyzny przyprawionej cebulą i czosnkiem, do tego pomidor, sałata, cebulka w krążkach i gotowe tacos.
Przygotowanie: Bierzemy stek z combra jelenia. Mięso powinno mieć temperaturę pokojową. oczyścić mięso z błon na patelni rozgrzewamy t …
Przygotowanie : Bierzemy stek z udźca sarny . Mięso powinno mieć temperaturę pokojową. oczyścić mięso z błon na patelni rozgrzewamy tłuszcz, -ob …
Podlaskie Przedsiębiorstwo Mięsne Sp. z o.o.
ul. Dojnowska 61/1,
15-557 Białystok
sklep: +48 695 250 069
biuro: +48 85 743 01 70
e-mail: kontakt@podlaskiewyroby.pl
Wysyłka towaru realizowana jest zawsze w każdą środę