Pasztet z dzika to produkt, który cieszy się bardzo dużym zainteresowaniem. Doskonale sprawdza się dla prawdziwych smakoszy, doceniających niepowtarzalny smak i aromat mięsa. Można go podawać podczas różnych przyjęć, a także spożywać na co dzień. Produkt jest przygotowywany ręcznie, z dodatkiem wieprzowiny, naturalnych przypraw oraz żurawiny. Dzięki temu zyskuje on lekki, słodko-winny smak, który na pewno zachwyci wiele osób.
Pasztet z dzika jest nie tylko smaczny, ale też bardzo zdrowy. Dziczyznę uznaje się za jedno z lepszych mięs, ponieważ nie zawiera w sobie pozostałości po paszach czy antybiotykach. Jest bardzo zdrowa i wpływa pozytywnie na ludzki organizm. Oczywiście pasztet czy też polędwica z dzika wyróżniają się również niezwykłym, głębokim smakiem.
Pasztet produkowany ręcznie z mięsa z dzika z dodaną wieprzowiną. Delikatnie przyprawiony naturalnymi przyprawami z dodatkiem żurawiny, daje to lekki, słodko-winny smak.