21/04/2021AktualnościPrzygotowanie:Żeberka z dziczyzny (dzik, sarna, jeleń) gotujemy z solą i pieprzem, robimy marynatę : sos sojowy, miód, musztarda, czosnek, olej, sól. Kilka godzin w marynacie i gotowe do pieczenia i grillowania.sarnaprzepisy kulinarnedziczyznadania kulinarnejeleńżeberkażeberka z dziczyzny UdostępnijPodobne wpisy Aktualności Przepis na comber z jeleniaPrzygotowanie: Bierzemy stek z combra jelenia. Mięso powinno mieć temperaturę pokojową. oczyścić mięso z błon na patelni rozgrzewamy t … 29kw., 21 Aktualności Steki z sarnyPrzygotowanie : Bierzemy stek z udźca sarny . Mięso powinno mieć temperaturę pokojową. oczyścić mięso z błon na patelni rozgrzewamy tłuszcz, -ob …
Aktualności Przepis na comber z jeleniaPrzygotowanie: Bierzemy stek z combra jelenia. Mięso powinno mieć temperaturę pokojową. oczyścić mięso z błon na patelni rozgrzewamy t …
29kw., 21 Aktualności Steki z sarnyPrzygotowanie : Bierzemy stek z udźca sarny . Mięso powinno mieć temperaturę pokojową. oczyścić mięso z błon na patelni rozgrzewamy tłuszcz, -ob …