21/04/2021Aktualności Przygotowanie: Żeberka z dziczyzny (dzik, sarna, jeleń) gotujemy z solą i pieprzem, robimy marynatę : sos sojowy, miód, musztarda, czosnek, olej, sól. Kilka godzin w marynacie i gotowe do pieczenia i grillowania. żeberka z dziczyznysarnaprzepisy kulinarnedziczyznadania kulinarnejeleńżeberka Udostępnij Podobne wpisy Aktualności Przepis na comber z jelenia Przygotowanie: Bierzemy stek z combra jelenia . Mięso powinno mieć temperaturę pokojową. oczyścić mięso z błon na patelni rozgrzewamy t … 29kwi, 21 Aktualności Steki z sarny Przygotowanie : Bierzemy stek z udźca sarny . Mięso powinno mieć temperaturę pokojową. oczyścić mięso z błon na patelni rozgrzewamy tłuszcz, -ob …
Aktualności Przepis na comber z jelenia Przygotowanie: Bierzemy stek z combra jelenia . Mięso powinno mieć temperaturę pokojową. oczyścić mięso z błon na patelni rozgrzewamy t …
29kwi, 21 Aktualności Steki z sarny Przygotowanie : Bierzemy stek z udźca sarny . Mięso powinno mieć temperaturę pokojową. oczyścić mięso z błon na patelni rozgrzewamy tłuszcz, -ob …