21/04/2021Aktualności Przygotowanie: Żeberka z dziczyzny (dzik, sarna, jeleń) gotujemy z solą i pieprzem, robimy marynatę : sos sojowy, miód, musztarda, czosnek, olej, sól. Kilka godzin w marynacie i gotowe do pieczenia i grillowania. żeberka z dziczyznysarnaprzepisy kulinarnedziczyznadania kulinarnejeleńżeberka Udostępnij Podobne wpisy 02lip, 24 Blog Spożywanie dziczyzny przez dzieci: Zdrowe wybory na talerzu Dziczyzna, w tym mięso z jelenia, sarny i dzika, to coraz częściej wybierane źródło białka przez rodziców, którzy dbają o zdrowie swoich dzi … 27cze, 24 Blog Spożywanie dziczyzny przez sportowców i osoby dbające o zdrowie Dziczyzna zyskuje coraz większą popularność wśród sportowców oraz osób dbających o zdrowie. Mięso z jelenia, sarny czy dzika wyróżnia się ni …
02lip, 24 Blog Spożywanie dziczyzny przez dzieci: Zdrowe wybory na talerzu Dziczyzna, w tym mięso z jelenia, sarny i dzika, to coraz częściej wybierane źródło białka przez rodziców, którzy dbają o zdrowie swoich dzi …
27cze, 24 Blog Spożywanie dziczyzny przez sportowców i osoby dbające o zdrowie Dziczyzna zyskuje coraz większą popularność wśród sportowców oraz osób dbających o zdrowie. Mięso z jelenia, sarny czy dzika wyróżnia się ni …